#Beauty #Girl #makeup #paris #flowers #babylips #alicerose #newyork #London

Kommentera 0

Baby lips!

Publicerat i: Maskeringen babylips, blogg, cherry me, chic, fotografi, fredag, glad, kul, maybelline, mode, peach kiss, pink punch, skönhet, smink, sverige, äntligen
Har köpt den nya Baby lips Peach kiss idag och är så nöjd! Den är otrolig fin och passar jätte bra till mitt vardagliga smink. Köpte bara den idag, men imorgon så ska jag köpa fler! Om ni inte har köpt dem än så gör det! Dubbelt tummar upp och ha en så trevlig fredag! 
Elina :D

Vilken tycker ni att jag ska köpa, pink punch eller cherry me?

Bild fråm chic.se
Kommentera 0

Glad påsk!

Publicerat i: Dag för dag a, bilder, foto, fredag, glad, högmäsa, ideer, iphone 4, kamera, kul, kyrka midnatt, levande ljus, mobil, mode, mässa, nikonD3100, outfits, påsk, super, super-man 2, söndag
Äntligen påsk lov, och jag har till och med gått på påsknattsmässan som var i natt med konfirmationen. Nu har jag en lång vecka framför mig där jag bara kan slappa och ha det gött! Jag har tagit massor av oufits bilder och har redan många ideer för kommande inlägg. Så efter typ 2-3 veckors blogg utan inlägg så kommer här/nu mitt första inlägg på länge, Jippi!
Har inte tagit så många bilder angående påsken så här få ni se en mobil bild från i natt! 
Elina 

Ps: Jag och en kompis var och såg den nya super-man 2 i fredags. Det var Super! Så om du inte redan har sett den, gör det!

Kommentera 0
Visa fler inlägg