Sportlovs tips

Publicerat i: Dag för dag Beautiful creatures, Katarina von bredow, Twilight, bitch kram, blogg, bok tips, böcker, coldplay, elsas mode, filmer, gym, icona pop, ida pyke, imagine dragons, lorde, lov, musik, skidor, snö, sofi fahrman, sportlov, sundsvall, tips, veronica maggio
Nu har jag äntligen fått sportlov!
Vi i Söderhamn är nog en av de sista som har sportlov så sent. Men nu så äntligen ska man få sova, slappa och inte behöva räkna en massa tal eller tänka på nästa veckas prov.
Dessvär så är ju all snö borta, så det blir inget åka skidor eller pulka lov. Jag ska sattsa på att slappa, gå på gym och göra en massa fina blogg inlägg.
Till er som också har lov nu så har jag lite bok,film och musik tips. Eller till er som inte har så mycket att göra på dagarna och hellre villtha det lungt och läsa,lyssna eller se på något bra :)
 
MINA SPORTLOV BOK/FILM OCH MUSIK TIPS:
Böcker
Elsas mode,värld och hemligheter från Sofi Fahrman
Expert på att rodna från Katarina Von Bredow
Paris chéri från Ida Pyke
(jag har också en massa andra bra bok tips i fall ni tycker om sådana böcker)
Filmer
Lagerfeld confidential
Bitch Kram (riktigt bra svensk film inspelad i Sundsvall)
Twilight (alla filmer och böcker är bra)
Beautiful Creatures
Musik
Icona pop
Imagine dragons
Lorde
The Lumineers
Coldplay
Tegan and Sara
Veronica Maggio
 
Hoppas ni har ett riktigt bra lov!
Kram Elina
 
 
 
Kommentera 1

Tote Bag

Publicerat i: Ekipering Balenciaga, Mulberry, Prada, designer, elegant, fashion 2014, h&m, kenza, michel kors, mode, spring, svart, tote bag, trend, trend väska, vitt, väska, vår mode, vår mode 2014, vårens väska
Vårens väska kan man hitta hos flera mode märken, men det finns också lite billigare varianter.
En väldigt sofistikerad och elegant väska som oftast ses i svart. En vardaglig tote bag som man kan matcha till många outfits.
Vad tycker ni om vårens väska?
Elina
 
 
(ursäkta för att Michael Kors bilden är så oskarp. Jag vet inte vad som hände när jag satt ihop collaget)
Kommentera 7

Frågor?

Publicerat i: Dag för dag Sveriges nästa top model, blogg, designer, fashion 2014, frågor&svar, mode, måndag, q/a, trender, tumblr

Måndag igen, och idag tänkte jag dra igång en liten frågestund. Så kommentera gärna era frågor. Det kan vara allt mellan himmel och jord, men helst så är jag nyfiken på om ni har några mode/trend frågor. Eller om ni kanske vill veta lite mer över ett visst märke eller designer? Fråga på och så ska jag försöka svara så gott jag kan i mitt nästa inlägg på bloggen. Det blir en slags Q/A. Ha en så trevlig måndag!

OBS! kom ihåg, Sveriges nästa top model killar/tjejer kl.19.30 på 3:an ikväll. Missa inte det!!!

Elina

 

Bild från Tumblr.
 

 

 

Kommentera 3
Visa fler inlägg