Diskriminerad med skostorlek 43!

Publicerat i: Dag för dag 43, Wayne's coffee, damskor, diskriminerad, fult, herrskor, mums, prov, scones, skola, skor, snyggt, sur, te, tjej, trött, varför, zalando
Hej!
Som vanligt så är det länge sedan jag skrev på bloggen, men skolan och tröttheten har kommit imellan. 
Jag har tänkt på en sak...
Varför finns det inga damskor i större storlekar än i 41. Jag vet att man kan ha turen att hitta en ful 42:a någon gång, men vanligtvis så är det slut på snygga skor över 41. Jag som har gigantiska fötter och med det storleken 43 känner mig rätt så diskreminerad. Det är klart att det inte är så många som har stora fötter. Men jag tycker att det borde finnas mer. Alla skor jag äger är herr eller unisex skor. Varför har inte dagens samhälle fixa lite större skor till de stackars big foot tjejerna som bor på jorden? Är det verkligen så svårt. Så sällan som det nu händer att jag hitta en 43:a så är den antingen super ful eller kostar runt 2000 kr. Det är så irriterande, varför kan man inte producera fler snygga stora damskor? Ni kanske undrar varför jag ens skriver om detta, nej troligen inte men jag berättar ändå. I min stad så finns det 3 skoaffärer och vid det här laget så har jag till och med frågat hos personalen om de har 43:or, men svaret är såklart nej. Idag när jag var i stan och kollade runt efter skor så hände samma sak som vanligtvis. Mig förtvivlande letandes efter ett par skor och inser att det kommer att bli herrskor. Men nej, inte igen! Det är klart att man kan beställa på nätet, men jag är fortfarande så där, ahh beställa på nätet men hur? Så jag gick in på Zalando och jag hittade ett par skor som jag beställde.
Ja ja ett happy ending men det var inte poängen av denna text. Det är diskriminerande att det inte finns större storlekar och det är synd att tjejer som är långa och har stora fötter inte kan ha snygga skor!
 
Scones och te på waynes coffee idag! mums.... :)


Kommentera 0

Happy Halloween!

Publicerat i: Dag för dag alexa, alexanderplatz, arlanda, autumn, berlin, bershka, bilder, blogg, britisk, david tennant, doctor who, döner, eastlondon, fall, far, fika, flyga, förkyld, germany, gymma, halloween, happy halloween, höst, instagram, london, lov, mac, munk, oktober, outfit, primark, prinssestårta, psl, pumpa, pumpkin spice latte, resturang, room diy, season 3, shoppa, skola, sköpe, snapchat, starbucks, sugar skelleton, tewes, tyskland, uppdatering, v, varm choklad, vegan, vöner, waynes coffee
Hej på er! de var länge sen... Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag nu, men det har helg enkelt inte blivit av. En massa skola, förkylningar och så kännde jag att det inte var någon menning att blogga. Det är ändå ingen som läser min blogg. Den är ointresant och tråkig. Men om de nu är någon som verkligen läser bloggen så ska ni få en liten uppdate!
Jag har dekorerat om mitt rum till lite mer höstigt, jag har fikat en massa och inte gymmat på ett bra tag. Jag har varit i Berlin för att hälsa på min far som bor där. Jag har shoppat och spenderat rn massa penagar i Berlin. Jag har gjort pumpasoppa med majsbröd, ätit på vegansk resturang och britisk resturang. Jag har också ätit halloween munkar och haft varm choklad hos Waynes coffee och en PSL hos Starbucks. Jag fikade halloween spöken-prinssestårta idag och karvade en pumpa. Jag har också börjat kolla på tv serien Doctor Who och jag kan bara säga att jag Älskar det! Och sen så har jag varit på skolans "halloween dag" där jag klädde ut mig till en sugar skelleton och hade rätt så kul! 
Nu kommer såklart också hela uppdateringen i bilder, för ni känner ju mig! En bild säger mer än tusen ord!
Happy Halloween på er!
Kram Elina :)Instagram: @elinamarikeKommentera 0
Visa fler inlägg