Autumn edit

Publicerat i: ootd a cup of autumn, autumn, b-young, chai latte, diy, fall, fika, höst, kappahl, kokostopp, kult, second hand, vanity, vans, vinrött, wet n wild
Idag så var jag i stan på en liten höstig söndags fika. Tog en kokostopp och chai latte. Det var så fint höstigt och varmt så jag tänkte såklart på bloggen!
Min outfit:
Svarta jeans: Kappahl
Skogs grön tröja: B-young
Fejk läderjacka: Kult
Väska: Second hand
Skorn: vinröda Vans

Outfiten känndes väldigt höstig så jag passade på att matcha min sminkning till det. Så jag har Wet n wilds Vanity palett på ögonen och mitt egna läppstift i färgen som jag kallar: A cup of Autumn.
Hoppas att ni hade en underbar Söndag!
Kram Elina :)

Senare på kvällen idag så var det en superfin solnedgång! Följ mig på instagram för mer dagliga bilder! @elinamarike

Kommentera 0

En vardaglig höst sminkning!

Publicerat i: Maskeringen 21 goldenn beige, Loréal paris, Max factor, Paris Frankrike, berry läpstift, bourjois bronze 52, catrice 350, diy, era, facefinity 45, false lash effect fusion, h&m, höst, london, m.a.c, mac 217, photoshop, real techniques, rimmel london, smink, smink borstar, vanity, vardag, wet n wild
Som lovat så kommer det ett smink inlägg idag!
I den här sminkningen använde jag mig bl.a av läppstifter jag gjorde själv. Inlägget över hur man gör det finns lite längre ner ;)
Jag börjar med att applicera min Max Factor Facefinity 3 in 1 foundation i färgen Warm almound 45 med en Real Techniques buffing brush. Sedan tar jag mitt Rimmel London Stay matte puder i 001 Transparent på min ebelin puder borste. Nu har jag skapat grunden och fortsätter med att applicera min Bourjois Paris Délice de poudere 52 som är en bronzer för att konturera mitt ansikte. För detta använder jag min Real Techniques contour brush. Jag fortsätter med att bortsta igenom mina ögonbryn för att sedan applicera Catrice 350 Starlight Expresso som är en matt brun ögonskugga med en snedskuren borste. Nu börjar jag med ögonen och börjar med att applicera m.a.c Era över hela ögonlocket med en en vanlig shader brush från H&M. Sedan tar jag min m.a.c 217 borste med Wen n wilds E249 Vanity palett där jag tar en medelbrun matt färg för att applicera i mina ögon veck. Efter det tar jag den mörkbruna färgen i Wet n wild palletten Vanity för att lägga den som en eyeliner. Till det använder jag en snedskuren bortste som passar perfekt för att lägga puder eyeliner. Nu tar jag och lägger Loréal Paris Color appeal i 21 Golden beige för att highlighta inre hörnet av ögat. Jag böjer ögonfransarna och applicera sedan min Max Factor False lash effect fusion mascara. Till slut så tar jag min Real Techniques Detailer brush för att applicera mitt läppstift. 
Hoppas att ni gillade den här vardagliga locken som jag har på mig rätt så ofta nu för tiden. Om ni vill se min höst sminkning som jag också gör väldigt mycket nu, komentera nedan!
Kram Elina 
 
 
Kommentera 0

En liten paus...

Publicerat i: Dag för dag blogg, burberry, cara delevinge, fadder, fysik, förkyld, hemkunskap, london fashion week, matte, paus, plugga, smink, sorry, ss15, svenska kyrkan, uppdate, vardag
Hej, det känndes så länge sen jag bloggade så här kommer det en liten uppdate!
Jag har varit sådär halv förkyld i ca. Två veckor nu och har super ont i huvudet. I fredags var jag på taco/bibel kväll med andra faddrar från kyrkan. Jag ligger efter i några ämnen så jag ska sattsa mer på de nu och pausa bloggandet för ett tag, sorry. Men jag har sett till att det ändå snart kommer ett smink inlägg! Jag har följt London fashion week rätt så mycket i år och kan säga att jag älskar Burberry iår! 
Men gissa vad, nu måste jag börja plugga så hörs!
Kram Elina @elinamarike
Kommentera 1
Visa fler inlägg