Berlin i regnet

Publicerat i: Bortom affär, alexanderplatz, arlanda, berlin, bilder, bortom, farmor, flyga, fotoalbum, fotografi, friedrichshain, gamalt, gosslar, harz, juli, kallt, kreuzberg, landet, made in berlin, monki, münchehof, pappa, pinterest, second hand, shoppa, svart och vitt, sverige, tegel, tesa, tyskland, vegan, veganz, vintage, vlner, yaam
Hej! Jag vet att det har varit ett bra tag sedan men men... Nu är jag här och tänkte berätta för er om min vecka i Berlin och Harz! 
Alltså jag åkte hemifrån på eftermiddagen den 14 Juli. Innan jag åkte var jag och turistade Erik-Anders gården i Trönö Söderhamn (jag kanske gör ett inlägg om det någon gång).

Jag kom fram i Berlin någon gång runt nio tiden på kvällen. Pappa hämta mig från flygplatens och dagen efter så tog han och jag bussen till farmor. Bussen åker kors och tvärs genom östa Tyskland tills den tillslut kom fram till farmor i Harz efter 5 timmar. Hos farmor stannande vi till den 17 Juli. Vi åt mycket mat, kollade runt i gamla fotoalbum och promenderade runt i trakten. På kvällen av den 17 var vi tillbaka i Berlin och dagen efter så gick vi lite runt på stan och shoppade. Den 19 (söndag) träffade jag en kompis som bor i Berlin och vi fikade i närheten av  Banhofzoo. Efter det tog jag tunnelbanan hem till pappa för att vi sedan skulle åka ut och plocka bär en liten bit utanför Berlin. På måndag gick jag på lite olika Second hand affärer och jag kan rekommendera Made in Berlin i närheten av Hackescher Markt. Senare på dagen gick pappa och jag på Veganz i Friedrichshain och sedan åt vi middag på Vöner. Dagen efter flög jag hem igen.

Juste glömmde nämna att det regnade och var kallt hela veckan jag var där...

Det var det, nu kommer det lite bilder, kram Elina! 

Arlanda


Hos Farmor

Berlin-Friedrichshain


Bärplokning, körsbär ❤️

Veganz - Friedrichshain


Vöner - Friedrichshain


Tunnelbanan eller ja egentligen var just detta S-bahn

Påväg hem till lilla Sverige
Kommentera 1
Visa fler inlägg