Diskriminerad med skostorlek 43!

Publicerat i: Dag för dag 43, Wayne's coffee, damskor, diskriminerad, fult, herrskor, mums, prov, scones, skola, skor, snyggt, sur, te, tjej, trött, varför, zalando
Hej!
Som vanligt så är det länge sedan jag skrev på bloggen, men skolan och tröttheten har kommit imellan. 
Jag har tänkt på en sak...
Varför finns det inga damskor i större storlekar än i 41. Jag vet att man kan ha turen att hitta en ful 42:a någon gång, men vanligtvis så är det slut på snygga skor över 41. Jag som har gigantiska fötter och med det storleken 43 känner mig rätt så diskreminerad. Det är klart att det inte är så många som har stora fötter. Men jag tycker att det borde finnas mer. Alla skor jag äger är herr eller unisex skor. Varför har inte dagens samhälle fixa lite större skor till de stackars big foot tjejerna som bor på jorden? Är det verkligen så svårt. Så sällan som det nu händer att jag hitta en 43:a så är den antingen super ful eller kostar runt 2000 kr. Det är så irriterande, varför kan man inte producera fler snygga stora damskor? Ni kanske undrar varför jag ens skriver om detta, nej troligen inte men jag berättar ändå. I min stad så finns det 3 skoaffärer och vid det här laget så har jag till och med frågat hos personalen om de har 43:or, men svaret är såklart nej. Idag när jag var i stan och kollade runt efter skor så hände samma sak som vanligtvis. Mig förtvivlande letandes efter ett par skor och inser att det kommer att bli herrskor. Men nej, inte igen! Det är klart att man kan beställa på nätet, men jag är fortfarande så där, ahh beställa på nätet men hur? Så jag gick in på Zalando och jag hittade ett par skor som jag beställde.
Ja ja ett happy ending men det var inte poängen av denna text. Det är diskriminerande att det inte finns större storlekar och det är synd att tjejer som är långa och har stora fötter inte kan ha snygga skor!
 
Scones och te på waynes coffee idag! mums.... :)